seminar_header.gif (6k)
qt.gif (1602bytes)

Tir/ons/tor kl 11.00 og 14.30
Standarden for digital video og lyd heter QuickTime fra Apple. Men dette er mer enn redigering og avspilling. I denn presentasjonen får du se noen av mulighetene som QuickTime representerer, bl.a. virtual reality, nye bildeformater og animasjon.3d.gif (1915bytes)

Tir/ons/tor kl 11.30 og 15.00
Få en innføring i bl.a. ArchiCAD og QuickDraw 3D. ArchiCAD, markedets eneste program som er rendyrket for arkitekter har bl.a. fått topp rangering av tidsskriftet Computers in Architecture.designvedlikehold.gif (1105bytes)

Tir/ons/tor kl 12.00 og 15.30
Å bygge opp internett-sider på Macintosh er enklere enn på andre platformer. Her får du se WYSIWYG-verktøy som gjør HTML-koding unødvendig, og som lynraskt bygger opp WEB-sider med informasjon hentet fra f.eks databaser og andre informasjonskilder. Samtidig får du et innblikk i hvor enkelt en WEB-site kan vedlikeholdes.

Lag dine egne sider og vinn en Macintosh Performa!

I løpet av en kort halvtime får du innføring i hvordan du lager dine egne hjemmesider på internett. Med Macintosh blir du raskt en god WEB-designer, og en instruktør sørger for at du kommer i gang som "web-master"og får dine sider ut på nettet.
multimedia.gif (1392bytes)

Tir/ons/tor kl 13.00 og 16.30
Apple Media Tool 2.0 er et nytt verktøy som alle kan bruke for a lage interaktive applikasjoner til Macintosh og Windows. Mange kjente CD-ROM titler er utviklet med Apple Media Tool, og du får se hvordan du selv kan bruke denne typen authoring-verktøy.microsoft.gif (1334bytes)

Tir/ons/tor kl 13.30inter_multi.gif (2265bytes)

Ved Marketing Manager New Media & Publishing Arne Odden, Apple
Tir/tor kl. 12.00 Ons kl. 16.00
Digital publisering skaper nye teknologiske kjøreregler for den som skaper, foredler og distribuerer informasjon. I denne presentasjonen ser du hvordan vi må forholde oss til interaktivitet i nye tekst- og bildeformater og hvordan lyd, film, animasjoner og Virtual Reality blir naturlige elementer i morgendagens "trykksaker".

nye_spennede.gif (2037bytes)

Ved Sales Manager Education Morten Monrad, Apple
Tir/ons/tor kl. 14.00
Se hvordan Apple teknologier innen utdannings- og forskningssektoren kan visualisere undervisningen ved bruk av QuickTime 3D og VR, og hvordan Macintosh fungerer som både lærer- og studentverktøy i norsk skoleverk. Du får demonstrert Soft Windows 95 for administrative applika- sjoner og blir presentert for en nyhet; Apple Internett Server løsninger for fjernundervisning (W E S T).

mobile_kontor.gif (723bytes)

Ved Sales Manager Business Morten Sørensen, Apple
Tir/tor kl. 16.00 Ons kl. 12.00
Bli kjent med "det mobile kontor";, hva det kan tilby og hvorfor det er så aktuelt idag. "Det mobile kontor" vs. telependling, hvilke teknologier er aktuelle - GSM V.34 faxmodem, ISDN? Er det noen sammenheng med Internett og hva er kost- og nytteeffekt ved "det mobile kontor"?


[Forsiden] [PC-Expo]