Invitasjon
Meld deg på her og nå!

Holder du på å nøste 


      opp i mulighetene 
      
      
for publisering på Internet?Gratis seminar:
Apple og Adobe har samlet trådene og viser deg hvordan du enkelt kan publisere på Internet World Wide Web.


Stadig flere oppdager mulighetene med å markedsføre, tilby tjenester og selge produkter på World Wide Web (WWW). Å publisere på WWW kommer i fremtiden til å bli like vanlig som å publisere på papir. Derfor inviterer vi deg til et seminar der vi viser hvor enkelt du kan lage dine egne Web-sider og administrere en Web-server.

Apple og Adobe gir deg de beste produktene for å publisere informasjon på Internet. Det finnes ingen andre løsninger som gjør det så enkelt å lage Web-sider, installere en Web-server og administrere det hele. Seminaret varer bare en halv dag. Likevel vil du etter disse timene få en god forståelse for hvordan du kan komme i gang.

Apple Internet Server Solution er det enkleste, men sterkeste servertilbudet på markedet. Alt du trenger for å lage egne hjemmesider leveres i en pakke. Det tar deg bare noen minutter å sette opp serveren, starte de nødvendige programmene og legge ut informasjon.

Adobe PageMill er programmet du bruker når du skal lage Web-sidene. PageMill oppfører seg nærmest som et vanlig lay-out program. Du skriver teksten der den skal være, drar inn bilder og etablerer linker ved å klikke i skjermbildet. Enkelt og greit. Du slipper å programmere HTML kode.

Adobe SiteMill holder orden på serveren og administrerer alle mapper, bilder og linker. SiteMill sier i fra dersom noe ikke fungerer, slik at du raskt kan gå inn og rette på dette. I dagene etter seminaret trenger du kanskje å vite mer om Apple og Adobes produkter. Da kan du henvende deg til en Apple Publishing Partner, som vil hjelpe deg.

Innhold:
 • Design, oppbygging og linking av Web-server ved bruk av nye verktøy.
 • Oppsett av Web-server, klargjøring og igangkjøring.
 • Vedlikehold og administrasjon av Web-server.
 • Integrasjon mot databaser, automatisering av prosesser.


Tid og sted:
Stavanger Scandic Hotel 5. mars kl 08:30
Trondheim Olavshallen, Lille sal 7. mars kl 08:30
Oslo Rica Sjølyst FULLBOOKET
Bergen Hotel Norge 15. mars kl 08:30Meld deg på seminaret her og nå !


Elektronisk postadresse
(Dersom du ikke har en E-mail adresse kan du la user@host.domain stå)


Fornavn

Etternavn

Firma


Adresse


Telefon


Jeg ønsker å, delta i


VENNLIG HILSEN

Apple Computer

Arne Odden
Markedssjef Publishing & New Media
I tillegg til å samle løse tråder, har Apple og Adobe en felles rød tråd: Våre løsninger kan publisere informasjon på Internet uansett om den kommer fra UNIX-, MS-DOS-, Windows-, OS/2- eller Macintosh-miljø.


Powered by Apple Internet Server Solution