Programmer

Forside Nettressurser Forhandlere Nyheter Produkter Support

Viktig informasjon om System update 2.0 for system 7.5

Den Amerikanske versjonen av systemoppdatering 2.0 for system 7.5 er nå tilgjengelig.

Selv om installasjonen kan fungere på norsk system er denne IKKE kompatibel med Norsk operativsystem !!

Den norske versjonen er desverre blitt forsinket igjen grunnet en feil i den amerikanske oppdateringen, men den 24 april skal den være ferdig.

Systemprogramvare og oppdateringer
Systemoppdateringer for alle norske systemer, samt tidligere operativsystemer i sin helhet.

Skriverdrivere og skriveroppdateringer
Drivere for Apple skrivere, både serielle og nettverks-skrivere.

Kommunikasjon og Nettverksprogramvare
Kommunikasjonsprogramvare for GeoPort-adaptere, Exspress Modem, PC-kort modemer samt nettverksdrivere.

System-Tillegg
QuickTime, QuickDraw 3D, CD-ROM Programvare og Skjermdrivere.
Programmer
Gratis programvare til Macintosh.

Disse filene er også tilgjengelige fra vår filtjener, Ftp.Apple.No.
Alle filene er i Diskcopy-format, så det kan lages diskettsett av dem.
For å bruke dem direkte kan du benytte programmet Shrinkwrap som er tilgjengelig fra Programmer .

Powered by Apple Internet Server Solution

- webmaster@www.apple.no -